Inkkarikesää toivoen

Niin kuin monessa muussakin perheessä, meillä on KESÄLOMA kerhoista.. Lapset on siis myös aivan eritavalla tekemistä vailla, joten ihan kaikenlainen ilmainen tekeminen on tervetullutta. Mummuja on käyty ahkerasti moikkaamassa, puistoiltu ja rakennettu pientä "inkkarikylää" pihalle. Teltta tehtiin aidanseipäistä ja vanhoja verhoja apuna käyttäen. Teltassahan maistuu myös herkut aivan eritavalla..

Neiti tuumasi, että jää nukkumaankin majaansa. Annettiin lupa ja vähän ajan päästä marssi hakemaan sisältä lisää vaatetta. Meni omaan inkkarimajaansa nukkumaan, palasi takaisin sisään; "äiti, kyllä mä sittenkin nukun teidän kanssa!". Oltiin hyvin onnellisia, että saatiin tyttö ONNEKSI takaisin kotiin! ;)

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla