Ja MIKSI?

Herään keskellä yötä siihen, kun tyttö seisoo sängyn vieressä; "Äiti, herää"..

"No mikä nyt on hätänä?", Tyttö; "En saa unta, kun on niin hiljaista".. Hmmm.. Mitäpä tähänkään nyt enää sanoisi? :D Ja kyllä olikin, aivan hiljaista keskellä yötä!

Päivän onni on ollut netistä tilattava kauppakassi, klik. Niin kätevä tuon pienen toteamuksen takia valvoneelle Zombie-äidille. Joka selvisi ilman kolmen tunnin kauppakiertelyä viikko-ostosten tekemisestä ja kauppareissusta lasten kanssa muutamalla napin painalluksella. Voin lämpimästi suositella jokaiselle pienen lapsen vanhemmalle ja muillekin. Tilauksen sai tehdä edellisenä iltana. Ja valmiiksi kerätyt kassit sai hakea omalta kassalta, pakattuna ja valmiina kärryissä. Ihmeellistä! Ehkä muutama "heräteostoskin" (suklaapatukka) jäi tekemättä.. :)

Käytetään tuota palvelua IHAN VARMASTI uudestaan! :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla