Kevään merkkejä..

Ilo on ihan käsinkosketeltavissa, kun pitkän sisälläolon & sairastelun jälkeen pääsee ulos kirmailemaan. Enkä tarkota vain lapsia, vaan myös itseäni! Haikeana on katseltu ulos ikkunasta ja ihailtu auringonpaistetta ja ihailtu kevään merkkejä. Trampoliini kasattiin pihalle myös viikonloppuna ja tänään päästiin sitä ensimmäsiä kertoja testailemaan. Keinut ja kaikki muutkin kesän huvit on pihalla paikallaan ja pyörätkin kaivettiin samalla esiin! Voi riemua, nyt saa kesä tulla. Pihan kukkapenkistä puskee ensimmäiset silmut esiin..

Kevään tulosta kertoo myös kahdeksi päiväksi kevätretkelle kadonnut kissa! Ehdimme hieman jo huolestua, missä lie kevätretkeillyt.. Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla