Joulukuuset ja koristeet siivottu kaappiin odottamaan ensi joulua, koti sai keväisemmän ilmeen. Sisustuslehti kävi tekemässä meidän kodista jutun, kaikkea kivaa voikin blogimaailma tuoda tullessaan! Nyt oli hyvä syy viimeistellä koti ja tehdä remontit loppuun, siivoustakin oli riittämiin ;) 

Mukava oli nähdä, kuinka nämä jutut tehdään ja kuinka kaikki tapahtuu! Nyt vain odotellaan, koska tämä juttu tulee lehteen. Yleensä nämä jutut ilmestyvät lehteen vasta vuodenkin päästä kuvaustilanteesta. Päivä oli rento ja kuvauksissa mukava tunnelma- huolimatta koko perhettä vaivaavasta flunssasta. Alla pieni kattaus, lautasliinat tein pellavaisista tableteista. Nauttikaapa kuvista, kohta on kaikki taas hyrskyn myrskyn! 

Kuistilla ihanat viirit blogiystävältä, kiitos Anrinko! <3
Tervetuloa uudet lukijat, nautitaan lumesta ja ihanasta talvisesta tunnelmasta!

Kommentit (19)

Mari
20/19 | 

Voi miten jännää, lehtijuttu!
Et varmaankaan voi vielä paljastaa missä ja milloin...joten odotellaan siis.

Kaunis kattaus, pellava on niin ihanaa! ?

Mukavia talvisia päiviä teille! :)

anrinko
21/19 | 

Oi miten kaunista!
Ja MAHTAVAA että viirit ehtivätkin kuvauksiin. Oli kyllä niin hilkulla tuon aikataulun kanssa. Mutta kiva juttu. Ja kiitos mainitsemisesta. =) Innolla odotan tuota juttua kanssa.

Hanna-Riikka
22/19 | 

Wau! Ihan super hienoa. Olisi ehdottomasti pitänut sukeltaa teidän kodissa syvemmällä kuin eteiseen. Sitten voisin sanoa lehtijuttua lukiessani, että tuolla olen käynyt ;). Tosi paljon onnea!

Ruususuun äiti
23/19 | 

Kiitos! :) Voi Anrinko, ne viirit sain käsiini vasta kun posti tuli maanantaina :( Mutta todelliseen tarpeeseen tulivat silti tänne meille! :) Kiitos tuhannesti!

Ansku
24/19 | 

On teillä kyllä kaunista, kelpaa tosiaan lehdessäkin esitellä. Tuo vaalenpunainen on kyllä niin piristävä väri joulun jälkeen.

Villa Brickyard
28/19 | 

Kaunista :) Jännää tuo lehtijuttu. Kerrohan milloin saadaan katsella kauniista kodista juttua lehdestä.

Tea
29/19 | 

Juttua odotellessa täälläkin.. :)

Josko tänään ehtisi purkaa nuo joulut pois täältäkin ja kyllä, vaaleanpunaista tekisi täälläkin mieli. Noita tulppaaneita etenkin.

JohannaK
33/19 | 

Täällä oli taas aivan ihania kuvia ja tunnelmia, myös edellisessä postauksessa yläkerrasta! Silmä lepää kuvia katsellessa ja tekee mieli laittaa itsekin jo vähän keväistä tunnelmaa. Hyvällä maulla sisustat :)

Kotomon Taina
34/19 | 

No en kyllä ihmettele, teillä on niin kaunista aina kaikissa kuvissa, kuten tässäkin postauksessa! Varmasti tulee ihana lehtijuttu!
(meiltä on muuten kanssa yksi sisustuslehti-juttu tässä kuussa vielä) ;).
se on kanssa jännää kun on tarkastanut tekstin ja nähnyt kaikki lähetetyt kuvat, että millaiseen muotoon (ja lehden tyyliin) ne sitten lopulta asettuu ja mitä karsiutuu.

Ruususuun äiti
35/19 | 

Kiitoksia ihanista kommenteista..
Mielenkiinnolla juttua kyllä odotellaan ja Taina onnea kans! :D

pitsienkeli
36/19 | 

Tulppaanikimppu on takuu varma kevään merkki.Ihanan tunnelmainen kuisti siellä.Suloista.
Lehtijutusta vinkkaat varman sitten,kun tiedät milloin=)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla