Pyykkäyksen ja valvomisen keskellä..

Keväthän se on myös lapsiperheissä mahatautien kulta-aikaa ja niin myös täälläkin! Omat voimat on tällä hetkellä aika vähissä pyykkäyksen ja valvomisien edessä. Juuri kun yksi alkaa toipua, toinen aloittaa kierroksen alusta. Ja mikä siinä onkaan, että juuri vasta illan tai yön tullessa mahatauti yleensä hiipii kotiin ja lakanapyykkiä riittää niin että isompikin kuivaustila meinaa loppua kesken! Toistaiseksi olen itse säästynyt vielä pahimmalta, toisaalta odottavan aika on pitkä ja pelkästään ajatus saa jo oman mahankin kuplimaan pelosta. Tautien takia on vietetty viikonloppua kotona rauhassa ja illat on löhötty kasassa sohvalla elokuvia katsellen.

Muutaman "karkausreissun" olen tehnyt sairastuvalta läheiseen metsään lenkille! Ajatukset eivät myöskään tahdo juosta ihan täysillä ja oma lookki on viimepäivät olleet ikivanhat lökähousut, t-paita ja mitä nyt kaapista ensimmäiseksi löytyy. Onneksi sitä vertaistukea ja lenkkiseuraa löytyy ihan naapurista, eikä kukaan tuomitse, vaikka mitään järkevää ei enää lenkille lähtiessa osaisi sanoa. Tai oma ajatus karkailee ja on vaikea pysyä toisen lauseenpätkässä ihan loppuun asti mukana.. :)  Ehkä ensi viikolla jo päästään kaikki taas omaa pihaa ja kotia pidemmälle, jos oikein hyvin käy! Tsemppiä paljon myös kaikille muille mahataudin kanssa tällä hetkellä kamppaileville!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla