Pieniä paljastuksia joululehdessä ja joulun tunnelmaa..

Tällä viikolla ilmestyneestä Kodin Kuvalehden joululehdestä löytyy meidänkin koti, muutaman muun joulukiihkoilija bloggarin lisäksi. Hieman muikean hymyn kera luettiin juttua kotona ja lasten ihmetys oli myös suloinen! Valokuvaaja Päivi Ristell onnistui saamaan koko perheen kerrankin samaan valokuvaan ja ottamaan valokuvia, jossa kaikki on luonnollisesti, ilman vaivaannuttavaa pönötystä! Iso kiitos siis Päiville, sillä se jos mikä vaatii jo taitoa! :) Muutenkin kuvauspäivän tunnelma oli rento, glögin ja riisipuuron tuoksuinen. Itse jutun toteutti Mari Karttunen puhelinhaastattelun avulla. Ajatuksena oli laittaa jotain pientä "joulun tunnelmaa" kotiin, mutta nyt on havuista tehdyt adventtikranssit pöydillä, nisset kaappien päällä ja joulukalenterit valmiina! Ihan joulukuusta ei lähdetty sentään vielä kaatamaan, ehkä sitten pikkuisen lähempänä aattoa..

Odotus huipussaan, tunnelmaan voit virittäytyä kuuntelemalla "joulukiihkoilijoiden" biisilistaa täällä, klik. Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla