Tulin toivottamaan hyvää laskiaistiistaita näiden kuvien myötä. Tulppaanit tuovat kevään kotiin ja ovat lupaus keväästä. Laskiaispulliin löydät ohjeen täältä

Viime päivinä olen koittanut kiinnittää huomiota niihin asioihin, jotka saavat hyvälle mielelle ja tuovat iloa. Pienten lasten vanhempina on tärkeää pitää myös omasta hyvinvoinnista huolta kiireisen arjen ja valvottujen öiden keskellä. Kiinnittää huomiota omaan jaksamiseen.

Jostain luin lauseen, että paras lahja mitä lapselle voi antaa on hyvinvoivat vanhemmat. Siinä on varmasti paljon perää ja loppujen lopuksi ne iloiset asiat voivat olla aika pieniä asioita arjessa. Perhe, ystävät, lintujen laulu, vastapaistettu pulla, kukat, ja pieni kävely metsässä. 

Inhoan vanhanaikaista elämänohjetta: "Kel onni on se onnen kätkeköön." Sillä ne ilon hetket kannattelevat monesti aika pitkälle, läpi vaikeidenkin aikojen. Kiitollisuudesta saa iloa ja voimaa. Niitä miettimällä jaksaa paremmin ja voi hyvin. Kun niihin onnellisiin asioihin kiinnittää huomiota ja raivaa kalenterista tilaa, yhtäkkiä huomaa niitä olevankin monta. 

Kaunista laskiaistiistaita! 

Kommentit (2)

Koti meidän

Itsestään on pidettävä huolta. Pienillä asioilla on suuri merkitys. Tiistai-illan iloja! Tuija

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram