Kun makaroonilaatikot on rinnuksilla ja yrität avata roskaluukun kantta autonavaimella. Yhtäkkiä ovella seisoo vieras, jonka tapaamisen olit täysin unohtanut.

Sanomattakin selvää, että meillä eletään nyt niitä "ruuhkavuosia" kahden taaperon kanssa, aikaa jolloin oma vessarauhakin tuntuu luksukselta ja elämä talossa hiljenee vasta ihan illan pimeinä tunteina. Kukkakimput kuihtuvat maljakkoihin ja pyykkivuori kasvaa joskus isoksi keoksi, mutta jokainen tekee parhaansa. Ja se saa riittää. Illat tuppaavat venyä kymppiuutisten jälkeen, koska on mukava ehtiä jutella toisen kanssa ihan kaksistaan ja katsella hömppäsarjoja. Eli ihan omia valintoja kaikki.

Nyt on näin ja ehkä joskus vielä ehditään katsella näitä hetkiä valokuvista ja ehkä jopa nauraa kippurassa tapahtuneille. Tärkeintä on itsensä, sekä toisen hyväksyminen täydellisenä epätäydellisyydessään. Samaan aikaan kesä on jättämässä kyllä yhdet kauneimmista hyvästeistä. 

Katso täältä pieni lista siitä, miten voit vähentää kiireen tuntua omassa elämässäsi- klik. Mukavaa loppuviikkoa!

Kommentit (3)

4/3 | 

Ihanat kuvat. :) Loppujen lopuksi toi aika on niin nopeasti ohitse, ihan kohta sitä aikaa on taas ihan toisenlailla.

5/3 | 

Joo. Kahden lapsen kanssa on tietysti "kiirettä", mutta kyllähän varsinaisiin ruuhkavuosiin kuuluu lisäksi vaativa työelämä sekä iäkkäät, apua tarvitsevat omat/puolison vanhemmat.

Vierailija
6/3 | 

Joo. No mitä kelläkin kuuluu. Ärsyttää sellainen "paremmuus/hankalammuus"taistelu, eihän mitään absoluuttia ole olemassakaan vaan ihan itse saa määritellä mikä itsestä hankalalta tuntuu tai kiireiseltä. Miksi pitäisi vertailla? Jos ei ole mitään relevanttia sanottavaa, parempi olla hiljaa. Hyvät syksynjatkot kaikille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla