Pitkästä aikaa käytiin kiertelemässä kirppiksiä. Löytyi ruusuessu, apilamekko ja maljakko muutamalla eurolla.. Kirppiskärpänen taas puraisi, pitää mennä pian uudestaan! 

Kommentit (8)

Mia -Willa Oliviasta

Kaikki näyttää ihanilta.
Kävin eilen 4:ssä kirppiksessä ja mitää ei jäänyt käteen :( Pitää varmaan lähteä jonnekkin isompaan kaupunkiin:)

Ansku

Voi miten onnistuneita ja niin teidän näköisiä löytöjä, tuo apilamekko on kyllä supersuloinen!

Peppi

Kauniita juttuja! Kirppistelyyn jää välillä ihan koukkuun, kun tekee löytöjä. Sitten taas kun ei löydä mitään, niin ei niin inspistä lähteäkkään.
Ihana tuo kenkä :)

SisustEllen

Ihanaa, kun jätit kommentin blogiini! Tulin vastavierailulle ja klikkaan lukijaksi kunhan näiltä postausten selailulta ehdin:)
Olet lämpimästi tervetullut uudelleen?

Tiina

Kylläpäs te ootte tehneet hienoja löytöjä, varsinkin tuo apilamekko on tosi ihana! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram