Jomotusta, kipua ja särkyä!

En tiedä oliko sittenkään hyvä kökkiä kanootin alla kaatosateessa, sillä kamala korvatulehdushan siitä seurasi.. Ja niin kamala, etten enää yhtään ihmettele öisin korviaan itkeviä lapsia. Lähinnä olen miettinyt, kuinka pieni lapsi ylipäätään selviää tästä kivusta? Korvalääkäri kyllä valisti, että korvakäytävän tulehdus saattaa olla pahin kivuiltaan ja pistää kuulemma karskinkin miehen itkemään! Oma kipuni on ainakin ollut niin paha, että pelkkä hipaisu korvaan on liikaa ja öisin on ollut pakko kävellä ympäri kotia ja napata särkylääkettä. Jatkuva jomotus päässä, ihan kun pullossa eläisi pienen huminan saattelemana! Ja vaikka kyse on "vaan" korvakäytävän tulehduksesta, kyllä se on estänyt melkein kaiken toimimisen.. Ja koska yhden kerran on joutunut äkillisesti aivokalvontulehduksen takia sairaalaan, tietää myös kuinka elämä voi olla joskus niin pienestä kiinni!

Tiedän kyllä, että tämä sairaus on aika pientä verrattuna moniin muihin. Ja että viikon päästä kuulo on toivottavasti taas suht kunnossa ja elämä normaalia. Kummasti sitä taas muistaa, kuinka hienoa onkaan olla terveenä, elämässä ja arjessa kiinni. Kuinka ne pienet arkiset asiat onkaan niitä ihan parhaita.. Pihalla malvat on taas kukassaan, muutama oksa piti kantaa sisällekin piristämään!

Kommentit (3)

muffero
5/3 | 

Omat kipuni yritän kantaa toisia kuormittamatta, mutta kun joskus oikein vihlaisee, saattaa vesi nousta silmiin. Mikäkö minua vaivaa, nivelrikko oikeassa polvessa, jonotan tekonivelleikkaukseen ja joskus tuntuu ettei sitä päivää tule koskaan..

Marru matkanvarrelta
6/3 | 

Toivottavasti alkaa pian helpottamaan!

Kyllä sitä kummasti alkaa arvostamaan tervettäelämää, kun oikein kovasti jostain särkee... tsemppiä <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla