Joulun tunnelmaa kotona ja torilla!

Kotiin on laitettu talvista tunnelmaa valoilla, kynttilöillä ja havuilla. Viikonloppuna käytiin katsastamassa myös Tampereen keskustorilla joulun avajaiset ja fiilistelemässä tulevaa. Lapsille nämä tapahtumat on ihania ja joulupukin syliin oli jo päästävä kuiskuttamaan korvaan. Joulutori avautuu myös Tampereella 5.12 ja tori täyttyy ihanista tuoksuista, mauista, koristeista ja käyttöesineistä. Tapahtuma on tärkeä monelle käsityöläiselle ja sieltä saa ostettua kyllä suloisimmat, sekä persoonallisimmat joululahjat. Myös Tallipihan joulukylä sekä Koiramäen joulu on lasten suuresti odottamia tapahtumia.

Eikä se turkulaisten mollaama joulukuusikaan meidän mielestä pahalta näyttänyt ;) Suloinen, persoonallinen ja vähän toispuoleinen, mutta mikä parasta- kuusen alle pääsi suojaan!

Psst..Iltaan asti voi vielä osallistua suloisen "Mums"- kakkulapion arvontaan täällä, klik.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla