Pieniä räjähdyksellisiä temppuja.. "Mutta älkää kuitenkaan tehkö perässä.."

Tässä yhtenä aamuna keittiössä tuoksui kahvi sekä paahdettu leipä ja muutenkin tunnelma oli rento, koska kaikilla oli vapaata. Lähipiirimme tietää, kuinka "meidän Pekka tykkää kiipeillä ja temppuilla", sillä onhan välillä oven takana ollut eräskin lapsi kysymässä ulos leikkimään meistä vanhinta, eli Pekkaa! :) Ja huvittavia tilanteita on kyllä mahtunut kymmeneen vuoteen monta ennenkin..

No syy siihen, miksi meillä ei ole paistettu uuniruokia tai pullaa on toisen innostus "akrobatiaan", kuten päälläseisontaan ja pikku voltteihin.. Siinä se keittiössä aamulla seisoi; "Katsokaas tarkkaan, isä näyttää kuinka tehdään hieno voltti". Ja siitä seurasi uuninlasiin osunut kantapää ja aika suuri räjähdys paineen voimasta, sekä lasinsiruja koko keittiö täynnä.. Lasten SUURI hämmästys ja toinen sanomassa; "Mutta älkää nyt kuitenkaan tehkö perässä". Uutta uuninlasia odotellessa, meillä on syöty keittoruokia, kuten lohisoppaa! :) Lämmittää sielua ja mieltä!

ja pienenmoinen odotus on, että saataisiin pojan syntymäpäiviin mennessä uuninlasi kuntoon! Pojat on ikuisia poikia! :D

Kommentit (1)

PirjoRiitta
2/1 | 

Kyllä isit osaavat-vaikka räjäyttää hellan ja muuttaa arkipäivän seikkailuksi. Haasteellista pärjätä ilman uunia. Toivotavasti saat sen pian kuntoon.

 Tuosta räjähdyksestä tuli mieleen oma kokemus: ostin täydellisen monitoimikoneen kaikkine hienouksine. Pesin ohjeiden mukaan kaikki osat ja käynnistin koneen tehdäkseni smoothien. Tuli aika jännittävä ääni, vouuuv, vouuuv, vaivalloisesti ja sitten alkoi haista palaneelle. Sammutin, mutta säntä lohdutti, että koneissa voi olla tehtaanrasvaa alussa. Käynnistin uudelleen ja sama toistui: köh, kööhh, vouuuv. Tuli oikein paha palaneen haju. Nostin koetta ja hui, pöytä oli mustana nokihiutaleista. Pelästyin aikalailla.

PirjoRiitta

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla