KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Uusi Vuosi vaihtui upeasti Saimaalla lomaillen. Tykätään koko perhe valtavasti kylpylässä lilluttelusta ja tämä oli ehkä paras tapa aloitaa uusi vuosi. Tytön suurin rakkaus on uiminen ja sukeltelu, joka on syksyn sairastelun vuoksi ollut kiellettyjen listalla pitkään. Monessa kylpylässä on vierailtukin, mutta tämä uusittu Cirque de Saimaa -kylpylä oli vielä meiltä kokematta.

Muutaman tunnin ajomatkaa Saimaalle Tampereelta kertyi, mutta kokemus oli jokaisen kilometrin arvoinen. Ja tiedoksi kaikille matkapahoinvoinnista kärsiville, nämä Sea Band Pahoinvointirannekkeet toivat tytölle ison avun. Skeptikkona en olisi uskonut, että akupunktioon perustuvat rannekkeet voivat auttaa tehokkaasti, mutta KERRANKIN matkat edestakaisin päästiin ilman huonoa oloa. 

Saimaan kylpylästä tuli hetkessä meidän suosikki. Sirkus teemalla toteutettu kylpylä oli upea. Kylpylässä vierähti joka päivä monta tuntia ja varsinkin puolen tunnin välein vaihtuva suihkulähde-esitys musiikkeineen lumosi lapset. Lastenaltaita oli kylpylässä myös mukavasti ja jopa lapsille tehty pieni iglusauna. Eikä aikuisiakaan oltu unohdettu, sillä varsinkin saunamaailma lepotuoleineen oli varsinaista luksusta. Katolla pääsi kokeilemaan myös hirsisaunaa ja pientä ulkopaljussa lilluttelua rakettejen poksahdellessa yläpuolella. Kaiken univelan ja väsymyksen jälkeen tämä täysrentoutus ja hemmottelu kylpylässä tuli juuri oikeaan hetkeen! 

Koko alue ja paikka on mahtava ja siihen on todella satsattu rahallisesti paljon. Pohjoismaiden suurin vapaa-ajan keskus pitää sisällään kylpylän ja saunamaailman lisäksi hohtokeilausta, jäähallin, ravintoloita, kuntosalin ja Angry Birds Activity -parkin. Joten tekemistä muutaman päivän lomalta rakettien katselun lisäksi ei puuttunut. Majoituttiin mukavasti kylpylähotellin läheisyydessä olevassa Villas White House –huoneistossa. Näin lasten kanssa matkustaessa suurin plussa oli juuri tuo huoneisto, jossa oli oma täysin varusteltu keittiö ja oma rauha.  Kuitenkin kaikki kylpylän palvelut ja hotelliaamiainen kävelymatkan päässä. Ja se valmis aamiainen kruunasi koko loman, kuinka mahtavaa olikaan päästä valmiiseen aamupalapöytään herkkujen ääreen! :D 

Alueelta löytyy myös muutama ravintola ja herkullisimmat annokset syötiin kalaravintola Section Sevenissä ihan huoneiston tuntumassa sijaitsevassa ravintolassa. Jos suuntana on Saimaa, kannattaa täällä ehdottomasti käydä. Pieni annoskateus iski, kun haukkasin palan miehen tilaamasta lohiburgerista, vaikkei omassa annoksessakaan ollut valittamisen sijaa! Reissussa siis uimisen ja kaiken kivan tekemisen lisäksi keskityttiin syömään hyvin!

Lomalta palasi kaksi virkistynyttä lasta ja vanhempaa kotiin, hieman erinäköisinä kun lähtiessä! Yksi mustelma silti otsassa, siitä huomenna lisää.. :) 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla