keskellä järveä, saaressa kaatosateella..

Viimeisen lomapäivän kunniaksi lähdettiin pienelle kanoottiretkelle ystävän kanssa, tyttökin halusi tulla meidän mukaan. Päästiin saarelle, levitettiin viltit ja kaatosade & ukkoskuuro yllätti meidät. Ystävän voimilla kannettiin kanootti suojaksi ja majauduttiin sen alle. Ensimmäisenä tyttö totesi; "onpa ihanaa!".. Sitten saatiin eväät ja herkut esiin, kikatettiin ja kuunneltiin sateenropinaa kanootin alla. Toiseksi tyttö totesi; "ollaanhan täällä vielä pitkään, ollaanhan.."

Tällä reissulla opin taas lapselta niin paljon!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012