Isänpäivä lähestyi lähestymistään ja mietin kuumeisesti mikä yllätys olisi toiselle mieleinen. Viime viikot meillä on sairastettu koko vuoden edestä ja on rampattu sairaalan sekä kodin väliä ahkeraan. Eteisessä on heitetty miehen kanssa läpyt toisillemme, kun toinen on tullut kotiin ja toinen lähtenyt. Yöt on mennyt heräillessä lasten sairastaessa ja päivät on kuljettu samein silmin.

Takana on kaksi aika uuvuttavaa viikkoa ja tämä viikonloppu on ollut ensimmäinen pitkään aikaan, kun on saatu olla ihan kotona koko perhe ilman menoa mihinkään. Eikä sinne sairaalaankaan ole tarvinnut lähteä- KopKopKop.

Viimeisimmän sairaalareissun jälkeen (tyttö sai pahan antibioottiallergian) kädet turposi, koko tyttö muuttui kirjavalle rakolle ja oksensi. Sinä päivänä meidän piti lähteä pitkästä aikaa leffaan, mutta ne treffit vietettiinkin sitten romanttisesti päivystyksessä! :) Koskettavinta oli tytön sanat auton kaartaessa kotipihaan päivystysresissun jälkeen; "Äiti ja isä- kaikista tärkeintä maailmassa on, että me ollaan tiimi.."

Keksin, että lapset saa kirjoittaa kirjeen isälleen isänpäiväksi. Lahjaksi oli vaikea keksiä mitään, sillä tavaraa kotona tuntuu olevan kyllä liikaakin.. Sanoilla ja teoilla on paljon suurempi arvo. Yllätyin lasten kirjeistä, nuo kaksi kyllä tiesivät mikä on tärkeintä. 

"Haluaisin piirrellä isin kanssa, mennä ulos ja pusutella. Isi on niin rakas ja ihana. Isin kanssa on ihana leikkiä legoilla ja pomppia trampalla. Isona haluaisin isin mun häihin. Leikkiä isin kanssa prinsessoita ja isi olisi prinssi. Isi rakastais mua aina ja olis ihana! Romanttista olisi, jos käytäis iltakävelyllä kuun aikaan tähtiä katsomassa. Rakas isi, rakastan sinua sydämmellisesti!"

"Tahtoisin Käydä veneilemässä, autokisassa, metsässä. Isin kanssa on kiva piirtää, käydä kaupassa ja saunoa. Kun yletyn korkealle kattoon ja olen iso tahtoisin leikata nurmikkoa isän kanssa."

Tehtiin me pieni teemaan sopiva heijastin mukaan, jotta näkyy siellä romanttisella kuukävelyllä! ;) Ja vähän salmiakkia ja lakritsia aamupalaksi! Onnea myös kaikille muille isille, sijaisisille, papoille ja etenkin sille omalleni palmujen alle lämpimään! Pidetään toisistamme huolta.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla