Äidin upea uusi tyyli ja kevään viimeisimmät trendit

Oletteko kuulleet uudesta hiustyylistä? Ja tämän kevään ihanimmista kuoseista? Tänä keväänä voi leikitellä väreillä ja erilaisilla kuoseilla vapaasti. Käsite "Less Is More" on heitetty romukoppaan ja pinnalla on kaikki sateenkaaren värit, isot kukkakuosit, hiuspannat, korut ja ILMAPALLOT etenkin HIUKSISSA!

Aika huikeaa! Viisivuotias tyylin edelläkävijä sai vapaat kädet ja stailasi tämän äidin viimeisimmän muodin mukaan! Ja jalkakarvoja ei kuulemma tarvitse sheivata, miksi pitäisi? Oikein hippityylillä ensi kesään paljain varpain astellen siis, ilmapalloja kukkapannassa! Osallistu sinäkin Ylen haasteeseen instagramissa #lapsistailaa! Lupaan, että hauskaa on luvassa..

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla