Hauskaa koko perheen kanssa!

Lauantaina lähdettiin extempore Tammerfesteille lasten kanssa kuuntelemaan Jukka Poikaa, J.Karjalaista, Eriniä yms. Mukava oli huomata, että porukka oli siististi ja paikalla oli tosi paljon perheitä lapsien kanssa piknikillä. Juopottelu sijottui anniskelualueille ja tapahtumakin oli jo päiväsaikaan. Me nähtiin myös tapahtumassa muutama tuttu lapsiperhe ja lapsilla riitti seuraa toisistaan.

Meidän neiti sai itkupotkuraivarit vasta sitten, kun joutui lähtemään tapahtumasta kotiin nukkumaan :) Joten kokonaisuudessaan onnistuneet festarit!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla