KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Lastenhuoneeseen on ollut pitkään suunnitteilla seinämaalaus ja syyskuussa ilmestyvän Tikkurilan lastenhuone -opas esitteen inspiroimana saatiin idea tehdä linna kaarioven ympärille. Leikkihuone on lasten yhteinen, sillä lapsilla on omat nukkumasopet leikkihuoneen lappeissa. 

Tikkurilan blogiyhteistyön merkeissä sain kutsun valita sävyt lastenhuoneeseen ja maalata sinne sopivan kalusteen. Lastenhuone on meillä aikaisemmin pastellisin sävyin maalattu ja halusinkin linnaan jotain samantapaista. Lattia on maalattu vanhanajan harmaalla ja muuten seinät on maalattu Tikkurilan vaahtokarkki -sävyllä.  Nämä linnaan valitut värit sopivat niin tytölle kuin pojallekin. 

Sävyjen valinnoissa katselin ideoita Tikkurilan sivuilta täällä. Tornit maalattiin Tikkurilan Joker-maalilla, jota suositellaan lastenhuoneeseen. Se on turvallinen ja hajuton maali, jolla on mm. Allergia- ja astmaliiton yhteistyötunnus ja Joutsenmerkki. Lopulta linnan pohjamaaliksi valikoitui hempeä Akvarelli, Y441. Pohjamaalin maalauksen jälkeen teippasin linnan tornien kuviot seinään ja ne maalattiin sävyillä Capri, Y370 sekä Lido, X445. Tornien kuivuttua maalattiin kultaiset tornit Taika Helmiäismaalilla. Lopuksi lisättiin vielä linnan torneihin viirit ja pallot sävyllä Vaahtokarkki, F336 ja lopuksi ikkunat maalattiin värillä Akvarelli, Y441.

Valmis linna herätti valtaisaa ihastusta lapsissa ja prinssi & prinsessa -leikkejä on kuulunut monta päivää leikkihuoneesta. Pikku prinssi sai lisäksi linnan teemaan sopivan kultaisen vaatekaapin ja kaapin sisäovet maalattiin sävytetyllä liitutaulumaalilla. En tiennyt aikaisemmin, että liitutaulumaalia edes saa sävytettynä ja vaikka missä väreissä. Katso tarkemmat ohjeet liitutaulumaalaukseen täältä. Maalaus hoitui helposti ja aijon varmasti maalata muitakin huonekaluja samoilla pastellisilla sävyillä. 

Vanha vaatekaappi koki kyllä melkoisen muodonmuutoksen. Nyt kaapin sisäoviin voi jättää viestejä ja kuninkaallisia piirrustuksia. Kultaisen vaatekaapin vieressä, verhotangossa tehdyllä vaaterekillä roikkuu prinsessan mekot, roolivatteet ja arkiasut somassa rivissä. Hyllyköllä on tuhat kruunua, asusteet, pinnit ja pompulat. Leikkihuone kutsuu leikkimään ja antaa mielikuvitukselle siivet. 

Tikkurila järjestää syyskuussa 21.9 Meidän Perhe -lehden kanssa lukijaillan, jonne olen myös tulossa. Tapahtumassa asijantuntijat kertovat inspiroivat vinkit ja sopivat maalit lastenhuoneeseen. Ilmottautua voit sähköpostitse 5.9 mennessä osoitteeseen: anna.ruohonen@sanoma.com. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle! 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla