Pulahda suloiseen laventelikylpyyn tai anna ystävälle lahjaksi itsetehty kylpysuola

Tarvitset:

4 dl merisuolaa tai epsom- suolaa

3 rkl kookosöljyä

n. 3 tippaa aromaattista laventeliöljyä

(halutessasi) muutama kuivattu laventelin oksa

vaaleansinistä elintarvikeväriä muutama tippa

Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään kulhossa. Kaada esimerkiksi hillopurkkiin ja koristele purkki.

Laventelikylpy rauhoittaa, rentouttaa ja laukaisee jännitystiloja. Ihanan tuoksuinen kylpy sopii jokaiselle iltahetkeen. Laventelikylpy toimii hyvin myös lapsille, juuri ennen nukkumaanmenoa. Laventelin eteerinen öljy tappaa bakteereita ja ehkäisee ihotulehduksia. Epsom- suolalla puolestaan on uskomaton määrä terveyttä edistäviä vaikutuksia. Magneesiumsulfaattia sisältävä suola sulaa helposti kylpyveteen ja rentouttaa, pehmentää ihoa sekä auttaa jännitystiloihin. Kylpysuolan tekemisessä tärkeää on, että varmistat suolan olevan puhdasta luonnonsuolaa.

Itsetehdyn kylpysuolan tekeminen on helppoa ja yksinkertaista, eteerisiä öljyjä ja yrttejä voit sekoittaa suolaan myös oman mielesi mukaan!

Katso myös:

Poreilevat kylpypallot

Ruusukylpy

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla