Vihdoinkin lettuliiteri alkaa olla valmis ja huomisia äitienpäiväjuhlia olisikin tarkoitus juhlia siellä grillaten ja herkutellen. Huvimaja on rakennettu melkein lautoja ja ikkunoitakin myöden kierrätysmateriaalista. Naapureilta saatu vanha hirsiseinän pääty aloitti tämän ison urakan, joka kohta on vihdoin saaatu päätökseen istutuksia myöden.  Aluksi tarkoituksena oli laittaa pelkkä pääty, mutta kun sopivat ruutuikkunatkin löytyivät, niin projekti kasvoi ja kasvoi, niin kuin näillä on yleensäkin tapana.. ;)  Vanhat keittiönkaapit ovat remontista ylijääneet, muut tavarat löydetty suurimmaksi osaksi kirppareilta..  Tässä vähän esimakua melkein valmiista huvimajasta, isompi juttu kuvineen on luvassa seuraavassa postauksessa! 

Tämä murotaikinasta tehty rahkapiirakka on älyttömän nopea ja helppo tehdä yllätysvieraille valmiista murotaikinapohjasta.  Nappaa resepti mukaasi tästä, meillä näitä valmistuu melkein yksi viikossa! ;) 

Täyte: 
2 dl maitorahkaa
2 dl vanilijakermaa
1 dl sokeria
ja 2 dl pakastemarjoja

Kesäisiä iltoja, öitä, grillijuhlia ja mukavia iltoja ystävien kanssa huvimajassa odotellen.. Mukavaa äitienpäivää jokaiselle niin tärkeälle äidille, mummolle, isomummolle ja varaäideille! <3

Kommentit (8)

Hertanäiti
9/8 | 

Voi miten hienolta näyttää! Teillä on tosiaan pistetty töpinäksi lettuliiterin kanssa. Maltan tuskin odottaa isompaa postausta. :)

Hyvää äitienpäivää sinulle!

Marie Elisabeth's rum
10/8 | 

Oi miten ihana lettuliiteri <3 Helppo arvata että tulevana kesänä tulette viettämään monta ihanaa ja muistorikasta hetkeä :)
Kaunista äitienpäivää sinulle myös <3

Nonnukka
11/8 | 

Nättää aivan älöttymän ihanalta <3 Tuskin maltan odotta enemmän kuvia tästä ihanuudesta! Ihanaa äitienpäivää <3

Ansku
12/8 | 

Voi ei miten näyttää kauniilta...odottaa niin kovin odottaa jo hän sitä isompaa postaustasi! Ihania kaikki tällaiset muutokset ja projektit! Ihanaa äitienpäivää myös sinulle!

Marru
13/8 | 

Voi miten ihanaa ja toi nimi... lettuliiteri :D
Oikeen ihanaa ja aurinkoista Äitienpäivää ?

Hanni
14/8 | 

Ihana Lettuliiteri! Kyllä teillä on ihanat kesähetket luvassa tuolla.

Iloista Äitienpäivää!

Pauliina
16/8 | 

Oih..mikä huvimaja <3 En malta odottaa lisää kuvia!

Pirteää alkanutta viikkoa sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla