Annan aikani niille asioille ja ihmisille, joiden takia elämä on mukavaa, eikä pienet vastoinkäymisetkään tunnu ihan niin vaikeilta kohdata!

Keskityn mukaviin hetkiin rakkaiden kanssa ja asioihin jotka tekevät iloiseksi. En käy vuoteen vaa´alla, olen juuri hyvä sellaisena kuin olen, vikoineni päivineni. Riitän itse itselleni ja luotan lähimmäisteni seuraan! Annan aikani niille asioille ja ihmisille, joiden takia elämä on mukavaa, eikä pienet vastoinkäymisetkään tunnu ihan niin vaikeilta kohdata! Ennen kaikkea olen armelias itse itselleni ja muille. En keskity pelkäämään, koitan luottaa siihen, että kyllä elämä kantaa! Ja jos ei kanna, sitten kaadutaan ja noustaan! Koitan keskittyä elämään ja olemiseen, lapsiin ja lähimmäisiin. Rakastamaan ja ottamaan vastaan rakkautta, niin paljon kun elämä vaan on valmis antamaan..

En edes odota mitään suuria ihmeitä, ihan tavallinen arki riittää! Kauneus voi löytyä juuri sieltä, mistä vähiten hakee ja ilo harmaan sateisen päivänkin keskeltä. Elämä on juhla ja vuoden vaihtuminen isolla porukalla ja juhliminen aamuyön pikkutunneille asti aiotaan ottaa tavaksi- muulloinkin kuin uutena vuotena! Muistona energinen olo, iloinen mieli ja kurainen eteinen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla