Olohuoneessa meillä roikkuu "sukupuu",  maalattu omenapuunoksa, jonka takana on kehyksissä mummojen, isomummojen ja lasten valokuvat

Olohuoneessa meillä roikkuu "sukupuu",  maalattu omenapuunoksa, jonka takana on kehyksissä mummojen, isomummojen ja lasten valokuvat.
Näin joulun alla oksat saavat koristeita ylleen. Siinä roikkuvat nyt sulassa sovussa Tallinnan tulijaisina tuodut pöllöt, posliinilinnut ja itsetehdyt koristeet. Sydämet olen tehnyt das-massasta, piparkakkumuotilla leikaten ja niihin on painettu pitsiliinalla kuvioita. Pallot on tehty paperinarusta, kieputettu tapettiliisteriä apua käyttäen vesi-ilmapallojen päälle. Kuivuttuaan poistin vesi-ilmapallon ja 
kieputtelin vielä pitsinarua pallon ympärille. Halutessasi voit lisätä palloihin myös helmiä jne. 
Todella yksinkertaisia ja edullisia joulukoristeita voi tehdä helposti & nopeasti itse. 

Askartelun iloa ?

Kommentit (14)

Teija

Niin paljon ihania askarteluohjeita maailmassa, niin vähän aikaa.. :)

Kaunis idea tuo teidän sukupuu :)

siili

Ilahduttava blogi. Tänne oli mukava eksyä. Palaan varmasti pian.
Huiskun tuiskun joulumieltä!

AnuElina

Tosi hienoja nuo joulupallot! Olen tänä jouluna askarrellut muutamia kuusenkoristeita ihan vaan valkoisesta paperista, muutamia origamimalleja pitää vielä kokeilla. Halpaa, lähes ilmaista!

Ruususuun äiti

Sanoppas muuta Teija! ;D Kyllä meinaa askarteluähky täälläkin välillä vaivata! :)

Ruususuun äiti

Kiitos paljon! Mukavaa, että löysit tänne, tervetuloa uudelleen! :) Ja joulumieltä sinnekin!

Ruususuun äiti

Kiitos AnuElina! Niin, kyllä joulukoristeet maksaa huisin paljon kaupassa ja itsetehden saa monta kertaa persoonallisemman näköisiä ja juuri sellaisia kun haluaa! :)

Ruususuun äiti

Kiitos Alexandra, sukupuu on ollut kyllä kiva! :) Aina vuodenaikojen mukaan voi vähän muutella teemaa!

Peppi

Tosi pyöreitä sait palloistasi! Miulla jäi viime keväänä ihan "muniksi" :) Kauniita nämä!

Ruususuun äiti

HIh, niin siinä käy kyllä helposti! :) Niinestä olen tehnyt myös palloja, taipuu ehkä vähän paremmin ja pysyy pyöreänä helpommin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram