Tänään paketoitiin vielä viimeisiäkin lahjoja, jotka pitää viedä postiin ja askarreltiin joulukortit loppuun

Tänään paketoitiin vielä viimeisiäkin lahjoja, jotka pitää viedä postiin ja askarreltiin joulukortit loppuun.
Tiimarissa myytiin tänävuonna kauniita pakettikortteja ja lahjapaperia.

Onneksi joulukortit olivat jo valmiiksi teetetyt valokuvat teksteillä,

kuitenkin urakka jäi taas viimetippaan! :)

Humpsis Hei Huvikummusta! :) 

Kommentit (12)

siili

Paljon on vielä hommaa eessä tällä suunnalla. Myönnettäköön, että kortitkin lähtevät kalliimmassa maksuluokassa. Suloisia paketteja olet kääräissyt :)

GardenianKati

Nolona myönnän, että en jaksanut puristaa enää joulukorttien kanssa. Koulutöiden dedikset ja esikoisen synttärit nielevät kaikki voimat. Mä en lähetä joka vuosia kortteja ja yritän olla soimaamatta siitä itseäni. Senkin homman on tarkoitus olla kivaa, eikä hampaat irvessä suorittamista. Ensi vuonna uusi yritys =)

Hanna-Riikka

Oih.. viimeisiä!!! Mä en ole vielä edes aloittanut kunnolla lahjojen hankkimista.. o'ou.. kiiru taitaapi tulla, heh!! Ihania paketteja <3

Ruususuun äiti

Kiitos Siili! :) Ihme ja kumma, että sai tänävuonna edullisimmalla merkeillä menemään! :)

Ruususuun äiti

Juuri näin Kati! :) Ei kyllä kannata ressiä itselleen hankkia joulujutuista, täälläkin tehdään vaan mitä jaksetaan ja mikä on mukavaa :)
Joulu on taas ensi vuonna!

Ruususuun äiti

Kiitos! :) Hih, Hanna-Riikka, VIIMEISiÄ postiin meneviä! :) Tuhat ja yksi lahjaa vielä odottaa kääreitä, aattoon on vielä hyvin aikaa! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram