Pieni tyttöni on niin innoissaan ollut tekemään joululahjoja läheisille :) Piirtelee innoissaan ensimmäisiä "pääjalkaisia", jotka tallennettiin muistoiksi tyynyliinoihin

Pieni tyttöni on niin innoissaan ollut tekemään joululahjoja läheisille :) 
Piirtelee innoissaan ensimmäisiä "pääjalkaisia", jotka tallennettiin muistoiksi 
tyynyliinoihin. Ehkä parasta painaa pää illalla tällaiseen kuvaan.. ?
Ja uskon, että mummojenkin mielestä!
? Anni

Kommentit (11)

Peppi

Noi on varmasti kyllä niiin parhaita lahjoja että :)
Me tehtiin joskus kauppakassit K:n piirtämällä kuvalla, tosin skannasin kuvan, tulostin silityspaperille silitin kassiin, mutta kuitenkin. Lasten piirrustukset on sulosia :)

Ruususuun äiti

Juu tätä ideaa mäkin ensin suunnittelin, mutta mentiin "helpoimman" kautta tälläkertaa ja neiti sai vapaasti piirrellä ja nimetä teoksensa..Tyyliin: "eno soittaa kitaraa", "setä rakentaa" jne :D Tuo oman hauskan lisän tyynyihin.

siili

Nyt taisin tupsahtaa keskelle satua. Niin on suloista. Kodikasta.
Tuolla on lapsen ihana harjoitella pääjalkaisa :)

Liisa

Voi, miten söpöläinen pikku piirtelijä ja ihanat pääjalkaset! Varmasti mummot ihastuvat ikihyvikseen moisista lahjoista!
Ja mikäs tuolla onkaan taiteillessa noin kauniissa huoneessa ihanine yksityiskohtineen <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram