Näyttääkö tutulle? Ainakin meillä kaapit pursuilee askartelutarpeista..
Puretut, vanhat ja kirpparilta löydetyt helmet purin hillopurkkeihin, 
jotta olisi helppo löytää etsimänsä. Nauhoille, nyöreille, neuloille ym. tarpeelle järkkäsin omat purkit,
 vieläkun saisi merkittyä mitä missäkin sijaitsee.. :) 
Tänään olemmekin Tallinnassa hakemassa vähän vielä lisää näitä askartelutarpeita ja joulufiilistä joulumarkkinoilta. 

Humpsis Hei Huvikummusta, palailen Tallinnasta pian kera kuvien!

Kommentit (12)

GardenianKati
1/12 | 

Aivan ihania helmiä nuo lähikuvassa olevat. Käykä sulle ikinä niin, että et raaski käyttää jotain? Tai sitten joku helmipurkki tai pitsirulla näyttää niin hyvältä esillä, että ei raaski sen takia käyttää... Mä yritän kyllä käyttää kaikkea mitä olen ostanut, mutta kun ne osaa olla niin herkullisen näköisiä mun työpöydän hyllyllä. Ihanat purkki ja sälä-varastot sulla! =)

Leena
2/12 | 

Onpas kauniisti esillä. Kiitos ideasta. <3 Pitäisi käydä askartelulaatikko läpi ja laittaa kaikki niin, että löytyy helposti. Nyt sain siihen ihan uutta intoa! ;-)

Alexandra
3/12 | 

Onpa kauniita askartekutarvikkeita! Olen myös laitellut tarvikkeita lasipurkkeihin, jotta vähän näkee mitä missäkin on. Tallinnan reissu kuulostaa kivalle, mekin ollaan suunniteltu piipahtamista Tallinnassa alkuvuodesta. Nuo sinun rasiat näyttää myös aivan ihanilta:)

Emppu
5/12 | 

Sinulla on kyllä tosi hyvässä järjestyksessä nuo askartelutarvikkeet! Toista se on meillä, vaatehuoneen lattialla on sitä sun tätä askartelujuttuja pussukoissa... ;)

P.S Sinulle on Iloa & Unelmaa-blogissani hyvän mielen haaste! <3

Ruususuun äiti
6/12 | 

Kiitos Kati! Kyllä käy! :) Koitan kyllä aina käyttää kaikki johonkin ja on ihanaa kun huomaa jonkun helmen tai nyörin olevan kuin tarkoitettu juuri tähän :)

Ruususuun äiti
10/12 | 

Emppu, näimpä se meilläkin yleensä on! :D Ja monta laatikkoa vielä odottaa... :)
Kiitos haasteesta palaampa tähän ajalla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram