Tarkoitus on ystävien kanssa askarrella viikonloppuna saippuoita joululahjoiksi, enkä malttanut olla jo kokeilematta etukäteen.. Tällaisia niistä tuli! Käytin valmista saippuamassaa, jota voi ostaa askartelukaupoista. Alin kerros on värjätty espressolla, keskimmäinen kahvilla ja ylin ilman mitään väriä. Kaakaojauhoa vielä ripottein päälle ja muutaman puolukka väriä antamaan! Tuoksutippoina näissä on kaneli/appelssiini :) Hauska idea käyttää paketeissa vanhoista sanomalehdistä leikattuja tekstejä ja saippualautasena kirpparilta löytyneitä vanhoja pikkulautasia. Ihana tuoksu leijaili keittiössä näitä tehdessä! 

Kuisti sai myös itsenäisyyspäivän kunniaksi joulusisustuksen :) 
Kaunista itsenäisyyspäivää lukijoilleni, täällä sataa ensilumi tämän päivän kunniaksi! 
Muistakaa osallistua arvontaan 15.12 asti! 

Kommentit (13)

Hanna-Riikka

Voi hellanlettas miten kauniita saippuoita. Minä en raaskisi nuita käyttää ;). Aivan kertakaikkisen herkullisen näköisiä!

Sähköpostissa viestiä ;)

Niina

Vautsi miten hienoja!!<3 Saippuoita on ollut tarkoitus tehdä monta kertaa mutta aina se on jäänyt!:P

Ruususuun äiti

Kiitos! Nyt vaan askartelemaan, mukavan helppoa valmiista massasta! Muistakaapa osallistua arvontaan!

emmi

Ihania saippuoita! :) Muutenkin kauniita kuvia ja hyvää Itsenäisyyspäivää myös sinulle!

Villa Brickyard

Voi, että miten ihania saippuoita, hitsi noita pitää joskus tehdä. Ihanan tunnelmallisia kuvia nuo jälkimmäiset. Nuo vanhat sanomalehdet puketeissa on tosi kiva idea.

Ira

Joskus ostanut saippuamassaa ja tuolla se kaapissa käyttämättömänä. Nyt kyllä hieman inspiraatio iski... ;)

Elisabet

Kiva lahjaidea tehdä saippuoita. Olet saanut satumaisen ja tunnelmallisen joulusisustuksen luotua kuistille. Kaunista! :)

KoivukujanRiikka

Kiva kun eksyit Koivukujan varrelle, niin mieki löysin tieni tänne :)
Ihanaa kuistilla ja miltähän nuo saippuat maistuis, ko ovat ihan syötävän näköisiä?

Ruususuun äiti

Kiitos! Sehän tässä vaan on, että tuo saippuantko on aika koukuttavaa.. Uusi reseptejä pitää päästä kokeilemaan lisää! :)
Tervetuloa Koivukujan Riikka, mukavaa että löysit tänne!

Uu-mummu

Aivan ihana kuisti. Tuolla olisi ihanaa istua kynttilänvalossa, kun ulkona tupruttaa...huoh! Muutenkin pää menee aina pyörälle katellessa näitä ihania kuvia kauniista kodista :) Talvista loppuviikkoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram