Ulkona on niin pimeää ja harmaata, että jokainen valonlähde on otettava käyttöön. Tänä vuonna olen ihastunut näihin Airamin pattereilla toimiviin vahakynttilöihin klik.  Hinta on edullinen ja kynttilä palaa 6 tuntia siitä hetkestä, kun se laitetaan on-asentoon. Kynttilä syttyy uudelleen automaattisesti 18 h kuluttua, joten näitä ei tarvitse käydä erikseen aina sytyttämässä ja sammuttelemassa. Ihania myös puutarhassa pihalla lyhdyissä! Pidän siitä, että kynttilä muistuttaa niin paljon aitoa kynttilänvaloa ja on turvallinen lapsiperheessä. Mukavaa, kun voi viedä lastenhuoneeseenkin turvallisin mielin lyhdyn loistamaan. Saatavilla on kahta erikokoista vahakynttilää tästä mallista ja näitä myydään todella monessa marketissa! 

Tehtiin led- tuikuille muutama lyhty vanhoihin säilyketölkkeihin näin; 

  • Tupsuta lasimaalia pehmeällä sienellä lasitölkin pintaan
  • Paista kotiuunissa lasimaalin ohjeiden mukaan
  • Kieputa paksummasta rautalangasta kädensija kynttilälle
  • Kiinnitä kädensija ohuemmalla rautalangalla kiinni säilyketölkkiin. Sekaan voit pujotella erilaisia helmiä 
  • Tee rautalangasta halutessasi vielä pieni sydän keskelle roikkumaan

Kaikissa muissakin lyhdyissä kotona loistaa uudet pattereilla toimivat ja ajastetut vahakynttilät ja tuovat valoa uuteen viikkoon! Olen haltioissani näistä! :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla