Tässä muutama kakkuidea isänpäivää ajatellen. Meillä juhlittiin viikonloppuna 4-vuotiasta työmiestä, jonka suurimpana toiveena oli autokakku. Voin kuvitella, että moni isäkin ilahtuisi vastaavanlaisesta työmiehen kakusta! ;) En ole mikään mestari leipomaan sokerimassasta koristeita, joten käytettiin pikkuautoa koristeena (alla kelmu). Kakkupohjana tavallinen sokerikakku ja kermarahka mustikkatäyte. Sivuilla koristeena yksinkertainen kermapursotus. Ja pieni lahjapaketti auton katolla..

Tämä työmiehen kakku nro 2 oli vielä nopeampi ja helpompi tehdä.  Se syntyi jäätelöstä, karkeista, kekseistä ja kaakaojauheesta. Kakku miellytti työmiestä ja maistui myös niille kavereille, jotka eivät kermakakuista piittaa.. Myös karkit hävisi kuormasta nopeaa! 

Herkuttelun lisäksi talo täyttyi pienen työmiehen "työkavereista", työkaluista ja vehkeistä. Ihan paras ohjelmanumero oli, kun lapset pääsi kokeilemaan oikeita työmiehen välineitä ja valjaita. 

Lopulta työmies väsähti onnelliseen ja ansaittuun uneen. Onhan se juhliminenkin rankkaa ja välillä on kerättävä voimia uuteen työpäivään! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla