Helmikuun kunniaksi otettiin varaslähtö laskiaispulliin.. Tuliaisiksi myös naapureille muutama!

Mikäs sen parempi syy leipoa laskiaispullaa, kun tammikuun vaihtuminen helmikuuhun. Ja jotain oli kiva myös tehdä viemisiksi naapureille.. Salillakin ehditiin tänään käydä jumppaamassa! Monta syytä siis kerrakseen leipoa ja vaikkei mitään syitä keksisikään, niin kyllä voimme suositella näitä!

Hyvän reseptin näihin löysin täältä, klik.

Onneli & Anneli oli huippuhauska koko perheen elokuva. Sellainen hyvänmielen elokuva, jota katsellessa varmasti vanhemmatkin viihtyvät.

Makoisaa viikonloppua jokaiselle, täällä suunnataan naapurien luokse pullat mukana istumaan iltaa! (Huomaa treenihousut vielä jalassa, ajattelin kyllä vaihtaa) :)

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla