Käytiin ihastelemassa viikonloppuna kotieläimiä Kiviniityn kotieläinpuistossa. Alueelta löytyy 200 eläintä ja perheitä on ajateltu useilla grillikatoksilla sekä puistoilla. Aluella on myös pomppulinna ja jännittävä noidan mökki lasten makuun. Kahvilasta voi ostaa herkut, jos omat eväät jäivät kotiin. Puistossa on paljon erilaisia eläimiä, kuten alpakoita, strutseja ja jakkihärkä.  Varmasti pienemmätkin lapset viihtyvät maaseudun rauhassa ja tunnelmassa.. 

Ihastusta herätti toukokuussa syntynyt Inari-poro äitinsä kanssa. Lampaat ja possut myös moikattiin. Ponilla pääsi ratsastamaan perheen pienimmät.. Kiviniityn kotieläinpuistossa kannattaa ehdottomasti piipahtaa kesälomaretkellä, kodassa grillattiin ja herkuteltiin omat eväät. 

kotipuutarhassa kukkii unikot, odottaen juhannuksen juhlijoita..

Mukavaa juhannusta!

Kommentit (8)

Alexandra
9/8 | 

Olipas mukavan kuuloinen ja näköinen paikka! Nuo lampaat ovat tuossa rivissä aivan kuin poseeraamassa, hauskan näköisiä:)

Marru
11/8 | 

Nää on ihania paikkoja! Silloin kun mein pojat oli pieniä, niin kiertelin paljon paikoissa, joissa sai rapsutella tai ihastella eläimiä :D
Suloisia kuvia <3
Oikein mukavaa juhannusta!

Mia -Willa Oliviasta
12/8 | 

Ihania kuvia!! Tuollaiset paikat on tosi kivoja lapsille.
Muistan kun neuvolassa aikoinaan näytettiin kuvaa, jossa oli varis. Eivät minun lapseni tienneet ikä se on, kun eivät koskaan olleet varista edes nähneet... Se oli lintu! Nyt asutaan pienessä kaupungissa ja kaikkia eläimiä kyllä näkee, lokkeja ja puluja liikaakin ;)

Oikein ihanaa juhannusta myös sinulle!!

Reissuja ja romantiikkaa
16/8 | 

Ihania kuvia. Osaat " vangita " tunnelman oikein ja välittää sen tänne saakka..Kiitos.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla