Tuhansien värien maa..

Keskiviikko yönä saavuimme kauniille Madeiran saarelle, ilman minkäänlaisia odotuksia! Saaren ystävälliset ihmiset, kauniit värikylläiset rakennukset ja herkullinen ruoka ovat vieneet mennessään! En yhtään ihmettele, miksi saari on niin vehreä ja kätkee pieniä salaisia puutarhoja sisäpihoille.. Ilmasto on niin otollinen täällä kaikille kasveilla. Funchalin vanhassa kaupungissa törmäsimme näihin hauskoihin oviin, ihana idea! Tässä muutamia paloja reissustamme, joka vielä jatkuu. Myöhäiset ystävänpäiväterkut myös lukijoille näiden kuvien myötä!

Täällä jatketaan värikkään ja iloisen saaren tutkimista!

Halauksin, Anni

Kommentit (4)

Vierailija

Ensimmäinen kuva on kyllä ihan erityisen upea; piti hetki tuijotella noita erilaisia värejä, pintoja, materiaaleja. Wau. :)

-Tähtityttö-

Vierailija

Upeita todella:) Seinien ja ovien ohella kannattaa katsella myös hienoja katukivetyksiä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram