Tuhansien värien maa..

Keskiviikko yönä saavuimme kauniille Madeiran saarelle, ilman minkäänlaisia odotuksia! Saaren ystävälliset ihmiset, kauniit värikylläiset rakennukset ja herkullinen ruoka ovat vieneet mennessään! En yhtään ihmettele, miksi saari on niin vehreä ja kätkee pieniä salaisia puutarhoja sisäpihoille.. Ilmasto on niin otollinen täällä kaikille kasveilla. Funchalin vanhassa kaupungissa törmäsimme näihin hauskoihin oviin, ihana idea! Tässä muutamia paloja reissustamme, joka vielä jatkuu. Myöhäiset ystävänpäiväterkut myös lukijoille näiden kuvien myötä!

Täällä jatketaan värikkään ja iloisen saaren tutkimista!

Halauksin, Anni

Kommentit (4)

6/4 | 

Ensimmäinen kuva on kyllä ihan erityisen upea; piti hetki tuijotella noita erilaisia värejä, pintoja, materiaaleja. Wau. :)

-Tähtityttö-

7/4 | 

Upeita todella:) Seinien ja ovien ohella kannattaa katsella myös hienoja katukivetyksiä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla