Reissusta kotiuduttu ja aurinkoenergiaa ladattu talven varalle, repussa ikimuistoisia hetkiä yhdessä perheen kanssa.  Äidin 60v juhlat olivat onnistuneet ja kauniit. Lahjaksi olimme ostaneet Kalevalakorun, äidiltä tyttärelle, jonka on suunnitellut Päivi Harjuhaahto.
"Hopeinen korusarja ilmentää sukupolvien ketjua. Isoäidit, äidit ja tyttäret luovat vahvan verkoston, jota suunnittelija Päivi Harjuhaahto on kuvannut hopeisten sydänten muodostamalla ketjulla. Sydämet ovat yksinään pieniä ja hentoja kuin siemeniä, joista kasvaa sukupolvien saatossa vahva ketju.
Korujen tuotto lahjoitetaan Kotilieden Kummikerholle, joka järjestää väsyneille äideille virkistyslomia Kartanokylpylä Kaisankodissa. Äidiltä tyttärelle -korujen tuotolla annamme lahjan äideille, jotka tarvitsevat lepoa. Vahvakin väsyy joskus." Korun voi ostaa täältä.

Huomiseen asti on vielä aika osallistua Weledan tuotepaketin arvontaan täällä
Onnea jokaiselle!

Kommentit (4)

Jaana Kristiina
7/4 | 

Kävitte sitten upottamassa varpaanne sinne lämpöseen hiekkaan=)Ihania lomakuvia.

Nautinnollista sunnuntaita ja uutta viikkoa myös=)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla