Matkajännitystä & muutama suunnitelma..

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, päästään kohta lähtemään Barcelonaan. Edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo tovi, yli kymmenen vuotta. Yhden kerran olemme siellä olleet, ensimmäisellä ulkomaanmatkalla 17 vuotiaina mieheni kanssa. Nuorina, melkein rahattomina ja halvassa, vähän ränsistyneessä hostellissa keskustan kupeessa. Mutta ei sillä ollut mitään väliä, rannalla makoilu oli ilmaista, patonkia syötiin paljon ja Barcelonan boheemi kaupunki kahviloineen ja vanhoine rakennuksineen oli mielettömän upea. Kaupunki teki meihin lähtemättömän vaikutuksen. Silloin jo ajattelimme, että tänne palaamme vielä uudestaan joskus…

Ystävämme muutti Barcelonaan asumaan tänä syksynä, joten meille tarjoutui vihdoin mahdollisuus lähteä reissuun. Tällä kertaa lähdetään matkalle ihan kaksin ilman lapsia (oho) ja lyhyeksi ajaksi, joten vähän suunnitelmiakin matkaa varten on tehty etukäteen! Ryanairilta saatiin edulliset lennot, jotka lähtevät kotikaupungista Tampereelta. Suunnitelmissa loman aikana on vierailla ainakin Gaudin puistossa, purjehtimassa (sillä asumme loman ajan purjeveneessä, jos kaikki menee hyvin), levätä ja herkutella.. Kovin paljon emme ole uskaltaneet suunnitelmia lyödä lukkoon, Barcelonassa on niin paljon nähtävää, ettei meidän neljän päivän pikkulomaan millään kaikki edes mahtuisi. Tärkeimpänä ajatuksena on kuitenkin se rentoutuminen, yhdessäolo ja lepääminen. Vinkkejä kivoista paikoista Barcelonassa otetaan kuitenkin ilomielin vastaan! :)

Läppäri jää reissun ajaksi kotiin, instagramissa voit reissuamme seurata-klik. Yksi arvonta blogin puolella on kuitenkin matkamme aikana luvassa..

Kommentit (2)

Tups
3/2 | 

Kävin Barcelonassa nyt syyskuun alkupuolella. Muistaakseni Barcelonetasta eli sieltä kaupungin rannan läheisyydestä saa aika mainiota ruokaa päivisin. Ruokaa tarjoilee yökerhot, mikä oli meistä nuorista tosi hassua. Käytiin syömässä kolmen ruokalajin lounas Sokho-ravintolassa ja hintaa juomineen + kahveineen tuli 16,50e ja oli muuten aivan sairaan hyvvää! Rantapäivää vietettiin Sitgesin kaupungissa Barcelonan eteläpuolella. Vähän siistimmät rannat ja vähän vähemmän porukkaa kuin mitä Barcelonan rannoilla! Itse kyllä ihastuin kaupunkiin ikihyviksi ja sinne on päästävä uudestaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla