Metsä hoivaa ja hellii! Virkistää väsyneimmänkin mielen..

Flunssakierteen ja kammottavan väsymyksen rippeitä käytiin huuhtomassa pois metsässä. Miten voikaan väsyttää niin paljon, että tuntuu että voisi käpertyä talviuneen ja herätä taas ensi kesänä uudelleen. Mutta koska se ei kuitenkaan ole mahdollista, niin onneksi tuo piristävä "lääke", metsä löytyy aika läheltä. Metsä on aina ollut meille tärkeä paikka ja järven rannalla voisi istuskella tuntikausia tuijotellessa veden pintaa! Paluuta takaisin perusasioiden äärelle siis..

Tuon kallion päälle on "kaaduttu" ties kuinka monet kerrat, kiivetty ylös kukkulan päälle järven toisella puolella, palattu takaisin virkistyneinä ja mieli puhtaana ja levänneenä. Lisää metsän hyvistä vaikutuksista voit lukea täältä, klik.  Tuotiin pala luontoa myös kotiin sisälle, siitä seuraavassa postauksessa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla