Valokuvia metsässä

Valokuvaus on ollut aina minulle tärkeä harrastus ja nautin kovasti lasten valokuvaamisesta. Vaikka tilanteet muuttuvatkin sekunnissa, lasten kuvista tulee yleensä niin aitoja, ilman "poseerauksia". Lasten myötä valokuvaamisesta on tullut vieläkin rakkaampi harrastus ja olen otettu, kun joku pyytää, että valokuvaisin. Saan harjoitella kuvaamista maailman suloisimpien "mallien" kanssa! :) Viikonloppuna sain ottaa valokuvia kummitytöstäni synttärilahjaksi läheisessä metsässä. Kuvaamishetki oli jo itsessään mukava, metsästä löytyi niin paljon kaikkea ihmeteltävää.. Onneksi pakkanenkin oli jo vähän laskenut, mutta metsässä oli silti satumaisen kaunista! Toivottavasti näistä jää mukava ja kaunis muisto tytölle!

"Tahtoisin leikkiä tuulen kanssa ja kohota korkealle.
Tahtoisin palasen taivasta ja pilviä tyynyn alle.
Tahtoisin juosta kuin tuulispää ja löytää sinisen saaren
tai kiivetä korkean vuoren päälle ja omistaa sateenkaaren.
Tahtoisin tanssia metsässä ja rakentaa majan puuhun.
Tahtoisin saada myös hopealaivan ja purjehtia kuuhun."
 -kirjoittaja tuntematon

Ehdittiin me silti viikonloppuna paljon muutakin, kun lapset oli mummolassa yökyläilemässä. Aika ihmeelliseltähän kyllä tuntui hiljainen talo ja kaiken ihmetyksen keskellä järkkärikin unohtui kotiin. Pieniä paloja viikonlopusta nappasin kännykkäkameralla, niitä pääsee katsomaan instagramissa, klik.

Huomenna saan valokuvattavaksi kaksiviikkoisen vastasyntyneen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla