ollaan vaan..

 

Tässä tulee meidän saaristolaisreissumme viimeinen osa ja näitä kuvia, fiiliksiä ja ihania muistojahan olisi vaikka kuinka.. Melkein tippa silmässä ihailen näitä maisemia, tunnelmia ja hetkiä tuolta reissulta. Niin hienoja hetkiä tuolla saaristossa päästiin kokemaan :) Jos näihin fiiliksiin on nyt vaikea hypätä yhtäkkiä, niin tuon reissun ekan osan pääsee lukemaan vielä täällä-klik. Ja toisen osan täällä- klik.

Loppuloma löhöiltiinkin Kungnäsin kauniissa mökissä. Jo ensimmäisenä iltana pääsimme rantasaunaan saunomaan ja huuhtomaan pyöräreissun rasitukset pois. Ja mökki oli kyllä yksi hienoimmista missä olen ollut, joka puolella meitä ympäröi meri ja ihan mistä ikkunasta vain katsoi, saattoi ihailla upeita maisemia.

Aivan ihastuttava miljöö ja mökki merenrantamaisemineen oli mitä parasta mielenrauhaa 120km jälkeen ja taas jaksoimme lähteä merelle seilaamaan..  Mökiltä oli lyhyt matka Lenströmin kanavalle, jonka läpi mekin veneilimme kohti Maarianhaminaa.

Rantauduimme pienelle saarelle eväiden kanssa ja YKSI ahven tarttui syöttiin! Suuren suuren saaliimme jälkeen palasimme mökille taas saunomaan ja seuraavana aamuna levänneenä oli lähtömme aika Ahvenanmaalta. Ennen lähtöä piipahdimme vielä Maarianhaminan keskustassa Bagarstugan Cafe & Vin kahvilassa herkuttelemassa. Niin suloinen Bagarstugan ruusujen ympäröimänä, täynnä mitä mahtavampia herkkuja, Nam! Ahvenanmaan pannukakkujen ja tuhansien makuelämysten jälkeen meidän oli kuitenkin lähdettävä lipumaan kohti kotia..

Kiitos Visitålandille mielettömän upeasta reissusta, joka oli TÄYNNÄ uusia kokemuksia ja elämyksiä. Kaunis luonto, maisemat, meri ja rauha on jotain ihan uutta, jonka voi kokea Ahvenanmaalle tullessaan. Me palaamme varmasti pian uudelleen, ehkä lasten kanssa seuraavan kerran. Kyllä kahdenkeskeinen aika välillä tekee tehtävänsä ja luulempa, että koko perhe on virkistäytynyt monen kuukauden edestä tämän reissun aikana.

Kommentit (1)

2/1 | 

Ihanat kuvat ja tunnelmat! Me huristeltiin juuri reissulla laivalla vain Ahvenanmaan ohi, mutta tuo on kyllä ehdottomasti matka-suunnitelma listalla!

Aurinkoista iloista heinäkuuta sinne! :)

Terkuin Taina Kotomolta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla