"ÄIti mikä tuo oikein on? Ai PUHELIN?"

Lapsilla oli ihmetys valtava; "Tämäkö on puhelin?" ja "Miten sillä soitetaan?".. Eikä tästä ole niin kauan aikaa, kun tällaisella itsekin veivattiin numeroita ja odotettiin vastaako kukaan. Mietittiin onkohan sitten edes ketään kotona vai jossain ulkona? Ja jos ei vastannut puhelimeen, niin ehtihän sitä sitten myöhemminkin soitella..

Kommentit (2)

3/2 | 

Muistan :) 

Meillä se oli telkkuhuoneessa - siinä oli sitten "kiva" rupatella kaikkien kuullen jos vaikka joku poika sattui soittamaan :D Ei ole samaa "ongelmaa" nykyteineillä ;) t. Peppi Pikku-ketun puuhamaasta

 

Milli53
4/2 | 

Poikani ollessa ala-asteella hänen huoneessaan oli kiekkopuhelin.Pojan luokkakaverin ollessa käymässä hänen piti soittaa äidilleen,mutta sitten tuli ongelmia.Huoneesta kuului:miten tätä käytetään ??? Kyllä nauru maittoi silloin ja vielä myöhemminkin.Näppäinpuhelimet olivat silloin yleisempiä :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla