KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Viikonloppu vietettin kauniissa Porvoossa vieraillen ja Haikon Kartanossa lomaillen. Haikon Kartano halusi tarjota meille viikonlopun morsiussviitissä ja heti ovien auetessa huokausten määrä oli melkoinen! Ylellinen huone ja kuohuviiniaamupala Edefeltin maalausten alla oli sellaista hemmottelua, jota ei olisi osannut kuuna päivänä odottaa. Karistettiin talven tomut iholta Haikon Kartanon kylpylän poreissa ja ylimääräinen taakka harteiltamme sviitissä rupatellen ja kartanonpuistossa kävellen. 

Meillä kaikilla on murheemme. Omat kivemme kannettavana ja taakkamme hartioilla. Tämä viikonloppu oli omistettu kaikille meille kolmelle naiselle, oman elämänsä sankarille. Kun voi olla avoimesti oman herkkyytensä kanssa ja kertoa miltä tuntuu. Seistä rehellisesti omien tunteidensa takana ja luottaa ystäviin. Se on parempaa, kuin tuhat maksettua terapiakäyntiä tai huuruista humalahakuista iltaa baareissa. "Älä kadehdi niiden iloja, joiden surua et tunne." -lausahdus tuli viikonlopun aikana monesti mieleen. Kuinka helposti sitä ajattelee, että kaikilla muilla on jotain enemmän. Näkemättä niiden kiiltävien esiriippujen taakse koko kokonaisuutta.

Me kolme hääsviitistä hullaantunutta morsianta, keskellä romanttisten pariskuntien illallisia nautittiin kaikesta täysin rinnoin. Haikon Kartano tarjosi mitä parhaimman pakopaikan arjesta ja inspiroivan historiallisen ympäristön oleilulle. Ei ole mikään ihme, että taidemaalari Albert Edefelt vietti täällä 24 kesää maalaten saaristomaisemia ihmisineen. Päivällä käytiin ihastelemassa vanhan porvoon rakennuksia, pieniä sisustuskauppoja ja antiikkimyymälöitä. Herkutellen ja suloisissa kahviloissa istuskellen. Samaan viikonloppuun mahtui myös tunnelmallinen vanhan Porvoon Joulunavaus ja koko vanha kaupunki oli laitettu kauniiseen talviseen asuun. 

Kotiin oli hyvä palata ihanan viikonlopun jälkeen- rakkaaseen kaurapuuroarkeen iloineen ja suruineen. Iso kiitos Haikon Kartanolle tästä ikimuistoisesta viikonlopusta, jota muistellaan varmasti vielä pitkään! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla