Hilman ja Saimin tärkeä viesti!

Eipä tähän Hilman ja Saimin viestiin ole paljon lisättävää! Eiköhän meillä kaikilla tulisi olla ihan samat oikeudet ja olla samanarvoisia perheinä. Monessa ystäväperheessäni on kaksi äitiä tai kaksi isää ja ihan samanlainen arki ja elämä, kuin meilläkin- nauruineen ja itkuineen. Miten kahden ihmisen rakkaus voi olla joltain toiselta pois? Ei sitä rakkautta tähän maailmaan ikinä liian paljon mahdu. Ja se rakkaus on kuitenkin lapsille kaikista tärkein, elämän kantava voima! Onnelliset äiti ja äiti tai isä ja äiti- kaksi ihmistä, jotka ovat päättäneet pitää huolta toisistaan, tuli elämässä vastaan sitten mitä hyvänsä. Kantaa polun yli, jos toinen kompastuu. Tukea ja pitää huolta lapsista yhdessä.

Isoveljeni on avioliitossa miehen kanssa, hän asuu Ruotsissa. Mutta eikö meidän tulisi voida olla veljeni kanssa ihan samanarvoisessa asemassa lain edessä myös täällä Suomessa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla