Television takaseinä on ollut pitkään tyhjänä ja vihdoin saatiin pitkään suunnitteilla ollut "sukupuu" toteutettua seinälle. Omppupuun harvennuksesta ylijäänyt oksa sai maalia pintaan ja pääsi roikkumaan seinälle! Vanhat kehykset, milloin mistäkin mukaan tarttuneet pääsivät nyt yhdeksi kokoelmaksi. 


Omppupuun alkupäässä kello ja teksti "Family all because two people fell in love" ja viimeisenä kuvana postikortti vanhuksesta, joka kaikkien ryppyjen takaa katselee onnellisena itseään peilistä.. Ja siihen väliin mahtuukin paljon elettyä elämää ja kuvia, jotka on otettu jo muutama sukupolvi sitten! 

Ruususuulla kiipeilyinnostus jatkuu ja joka paikka pitää tutkia tarkkaan! Silmä tarkkana saa olla pienen tutkimusmatkailijan perässä, koska varsinkin korkeat paikat ovat neidin mieleen! Kuitenkin pitää saada kiivetä ja riehua sillä mikään ei voita onnistumisen riemua :D  


"tehokas särkylääke. Päänsärkyyn, hammas-, ja hermosärkyyn, periodisiin vaivoihin naisilla, krapulaan sekä reumaattisiin kipuihin." Aikas tehokas lääke tuo Optimal ollut! :D Nämä pienet purkit löytyivät pihaltamme pihahommien yhteydessä! 

Rentoa viikkoa sulle!

Kommentit (9)

Kotomon Taina

ompas ihastuttava blogi sinulla! :)
tosi kauniita kuvia ja mukavaa tunnelmaa.
Miksiköhän tuollaista Optimaalia ei enää saa apteekista? ;D

Ruususuun äiti

Kiitos! On kyllä sääli, ettei tuollaisia jokakivun ihmlääkkeitä enää saa.. ;D

TiinaK

Oih kuinka ihastuttavan blogin löysin!!!
Liityin oitis lukijaksesi!

Nyt täytyy tutustua paremmin blogiisi.

Ihanaa ja aurinkoista syksyä!

Ruususuun äiti

Oi, kiitos paljon kommenteistanne! Ihana saada uudelle blogille lukijoita, niin tietää ettei tätä tee turhaan!

Ruususuun äiti

Suvi: Noita sukukuvia ja perhekuvia kertynyt pitkin poikin, mukava kun sai ne nyt kaikki yhteen saman puun alle :) Omaa sukupuuta vaan toteuttamaan..
Ja kiitos Maanvaiva <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram