Muutama päivä toukokuussa, kun aika voisi pysähtyä..

Pihalla näyttää aika maagiselta tällä hetkellä! En muista nähneeni vielä ikinä pihan omenapuuta yhtä upeassa loistossaan. Tuntuu, ettei tahtoisi menettää hetkeäkään tuosta upeasta näystä. Omppupuun alla on vietetty kaikki mahdollinen aika, terälehtien leijaillessa päälle! Pieniä hetkiä, kun toivoisi että aika voisi pysähtyä. Muutama pikkuinen pitää kuitenkin huolen, ettei se liiaksi pysähdy ja kyllä sen puun alla kirmailtiinkin lujaa!

Heinäseipäistä rakennettiin mansikoiden ja kukkien eteen pienet esteet, pysyvät paremmin ehjinä ;) Myös herneenversot saivat heinäseipäät tuekseen, siellä ne ovat sulassa sovussa trukkilavojen kanssa.

Halauksin, Anni

Kommentit (4)

5/4 | 

Oi, upeus!!!!! Katselen kyllä niin kateellisena muiden omppupuita täydessä loistossaan. Meillä ehkä parissa oksassa muutama hassu oksa. Naapuri tuli meille tänne muuttaessa kertomaan, miten meidän omppupuu kukkii niin kauniisti aina. Hmmm.. meidän neljäs kevät, eikä ole kyllä vielä kertaakaan kukkinut kauniisti. Ehkäpä tuo vanhus odotuttaa meitä ja yksi kaunis vuosi repäisee oikein kunnolla kukkaan. Sitä odotellessa. Ihanaa loppuviikkoa sinne huvikumpuun <3. Terv. Hanna-Riikka Ninian maailmasta

7/4 | 

Hei meillä oli myös. Puu oli aivan tulvillaan kukkia viime viikonloppuna. En muista nähneeni niin paljon kukkia kerrallaan. Oli ihanaa rakentaa kasvimaata siinä vieressä niin ei missannut yhtään kukinnasta.

GardenianKati

http://katinpuutarha.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla