Tapaturma-altista aikaa ja sydän syrjällään..

 

Niin kuin kaikki perheet, jossa on pieniä lapsia tietää, kuinka herkässä on kaikki tapaturmat pitkin päivää.. Tämän viikon perusteella voisi sanoa, että meillä on ollut enkeleitä matkassa- ihan vain huokaisen helpotuksesta, että ollaan kaikki hengissä! Sydän on ollut suuniltaan jo muutamaan otteeseen tämän viikon aikana, että josko nyt nämä "pikku" koettelemukset olisi vähäksi aikaa takanapäin! Valokuvatkin ovat viime viikon retkeltä Tiitiäisen satupuistoon Tampereella, varsin sopiva paikka tällaisille nopeajalkaisille JA KIIPEÄVÄISESSÄ iässä oleville taaperoille, hih.. Puisto on täynnä kaikkea toiminnallista- trampoliineja, kiipeilytelineitä, tasapainoratoja jne.

Ja palaten tuohon sanaan- KIIPEÄVÄINEN, neidin päälle tippui 40 kg painava taulutelevisio eilen- ENKÄ edes oikein ymärrä miten se on mahdollista.. Mutta näköjään IHAN mitä vaan voi lapsiperheessä tapahtua ja sattua! Puinen lattia koki melkoisen tärähdyksen ja sai lommoa, yksi tuoli meni rymähdyksessä hajalle- mutta se arvokkain kaikista onneksi säilyi ihan pienellä mustelmalla! Hämmästys oli kyllä melkoinen ja onnenhuokauksia on kuultu moneen otteeseen, että tyttö säilyi ehjin nahoin tuosta tapaturmasta. Jos telkkari pystyi hajottamaan lattian ja tuolin, voi vaan kuvitella mitä olisi käynyt jos se olisi tippunut väärään kohtaan. Huh.. Ei pikkuflunssat ja sateinen ilma enää tunnu miltään, vaikka niitäkin kerettiin jo muutamaan otteeseen harmitella pitkin viikkoa..

 

Ilman televisiota mennään loppuviikko, jalkapallon hälinä on hiljentynyt taustalla!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla