
Pääsiäisen ehdoton suosikki on Pavlova-kakku. Rapeat marenkipohjat voi helposti tehdä jo ennen juhlia valmiiksi, sillä ne säilyvät hyvinä huoneenlämmössä viikon. Kakku kannattaa koristella vasta juuri ennen tarjoilua, jottei se pääse vettymään. Kakun voi koristella oman maun mukaan hedelmillä, marjoilla tai pääsiäiseen sopivasti suklaamunilla. Ohjeen Pavlovapohjaan löydät TÄÄLTÄ.
TÄYTE:
- 2 dl kermaa
- 2 dl rahkaa
- 1 dl nutellaa
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon rahka. Nostele lopuksi nutella seoksen joukkoon ja levitä seos marenkipohjien väliin ja päälle.
PÄÄLLE:
- viinirypäleitä
- mansikoita & mustikoita
- kinder-suklaamunia rouheena
Tämä kakku ei kauan säilynyt, vaan katosi varsin nopeasti. Pääsiäiskattaukseen löydät ideoita täältä.
Nyt tiedän mitä leivotaan pääsiäisenä! :) Kiitos!