Pääsiäisen ehdoton suosikki on Pavlova-kakku. Rapeat marenkipohjat voi helposti tehdä jo ennen juhlia valmiiksi, sillä ne säilyvät hyvinä huoneenlämmössä viikon. Kakku kannattaa koristella vasta juuri ennen tarjoilua, jottei se pääse vettymään. Kakun voi koristella oman maun mukaan hedelmillä, marjoilla tai pääsiäiseen sopivasti suklaamunilla. Ohjeen Pavlovapohjaan löydät TÄÄLTÄ. 

TÄYTE: 

  • 2 dl kermaa
  • 2 dl rahkaa
  • 1 dl nutellaa

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon rahka. Nostele lopuksi nutella seoksen joukkoon ja levitä seos marenkipohjien väliin ja päälle. 

PÄÄLLE: 

  • viinirypäleitä
  • mansikoita & mustikoita
  • kinder-suklaamunia rouheena

Tämä kakku ei kauan säilynyt, vaan katosi varsin nopeasti. Pääsiäiskattaukseen löydät ideoita täältä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram