Pupuja, tipuja, trulleja, pajunkissoja ja ihan oikeitakin pääsiäiskissoja!

"Pääsiäisen onnenhiput, puput, munat, ruohot, tiput. Mielen valtaa ajatus jalo, kun kukkii tulppaanit, narsissit ja auringon valo." Niin kuin varmaan monessa muussakin kylässä, täälläpäin on pyörinyt muutama trolli ja yksi pääsiäisnoitien kissa nimeltä Lissu. Lissu kiersi koko virpomiskierroksen vapaaehtoisesti mukana ja oli melkoinen näky tipsuttaessaan pääsiäisnoitien perässä! Muutenkin vauhdikas viikonloppu mm. yhdet linnanjuhlat ja tuparit takana.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa jokaiselle!

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

2/1 | 

Onnea pikkunoidilla ja kissalla oli annettu matkaan, etteivät kohdanneet kissanvihaajia.Siltä kuvat näyttäisivät. Olen henkeen ja vereen kissafani ja eläinystävä muutoinkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla