Äitienpäivä tuo mieleen aina myös muiston siitä, kuinka se joskus tuntui pelkältä haaveelta. Jokainen kysymys tulevien lasten lukumäärästä satutti. Hammasta purren, menetysten keskellä toivoin salaa ja pelkäsin, että se toive ei ehkä ikinä toteudu.  

Pelko meni ohi. Tänä päivänä kiitollisuus on valtava, kun saa rutistaa kaksi pientä kainaloonsa. Olla syli, joka tarpeen tullen lohduttaa. Olla jollekin koko maailma ja äiti, joka muka tietää ihan kaikkiin kysymyksiin vastauksen. Aina. 

Tässä äitienpäivässä parasta on ollut kahden lapsen malttamaton odotus siitä, paljastuuko äitienpäiväksi tehty yllätys etukäteen. Ja jatkuva kysely; "et arvaa, mitä me on sulle askarreltu. Ei kerrota vielä- arvaatkos..?"

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla