Madeiran vehreä luonto ja upeat maisemat!

Madeiran reissusta palailimme keskiviikkona myöhään ja eilinen meni vielä "toipuessa" reissusta.. Tässä vielä viimeiset valokuvat ihanasta reissusta keskellä Atlantia pienellä paratiisisaarella. Kaikinpuolin Madeira teki vaikutuksen ja yllätti vehreydellään ja kauneudellaan. Ihanteellinen lomakohde rauhaa hakevalle ja luontoa rakastavalle. Herkuttelijoita unohtamatta!

Lämpötila Madeiralla on lämmin ympäri vuoden, mutta samana päivänä voi sataa, paistaa ja tuulla vuoronperään. Matkaan kannattaakin varata mukaan monenlaista vaatetta talviaikaan- toppavaatteista hellevaatteisiin. Meidän reissuun osui kaksi viileää ja sateista päivää, muuten saatiin onneksi nauttia auringosta!

Nämä valokuvat ovat Câmara de Loboksen kalastajakylästä, joka on saaren toiseksi suurin kaupunki. Tämä kaunis ja kuvauksellinen lahti on ollut taiteilijoidenkin suosima, mm Winston Churchill ikuisti maiseman jo 50-luvulla. Kaupunkia ympäröi viiniviljelmät ja kauniit vuoristomaisemat.

Luonnonkauneutta löytää myös Madeiran pääkaupungista Funchalista, jossa meidän hotellimme sijaitsi. Kasvitieteellisen puutarhan Jardim Botânicon ympärillä on kauniita vuoristomaisemia, kukkia ja pieni joutsenlampi. Hortensiat, ruusut ja tuhannet erilaiset kukat olivat upea näky korkealla laaksossa.

Madeiran reissu oli ikimuistoinen ja ihmiset olivat erityisen ystävällisiä! Koska kaunista saarta, eikä luontoa voinut tuoda mukanaan, pienet tulijaiset tuovat iloa! :) Niistä myöhemmin lisää.. Täällä koitetaan sopeutua arkeen lomaviikon jälkeen, onneksi on viikonloppu edessä! Mukavaa sellaista jokaiselle!
Halauksin, Anni

Kommentit (2)

4/2 | 

Taas tuo lomakuume nostaa päätää :) On tuolla auringossa vaan aina niin kaunista :)

 

Terkuin Laura/Heinässä heiluvassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla