
Viikonloppuna meillä juhlittiin Aurelian 6-vuotis synttäreitä muutamaankin otteeseen. En ole mikään tarkka leipuri, mutta kakkujen koristelu ja etenkin niiden herkuttelu on parasta. Lasten ilo on parhain ilo ja mikä sen suurempi palkka, kun yhteen ääneen ihastuksesta huokaavat lapset kakun nähdessään. Tämä marenkikakkupohja on maailman helpoin tehdä ja onnistuu ihan kotileipuriltakin. Mikä parasta, pohjan voi tehdä halutessaan jo viikon etukäteen. Ja juhlapäivänä voi rauhassa keskittyä koristeluun. Marenkikakku saa olla luovasti boheemi ja koristelun voi tehdä rennolla otteella. Ohjeen kakkupohjaan löydät täältä. Ohjeen kermaan hyppäävään pupuun täältä.
Marjat, hedelmät ja suklaa sopivat kakkuun hyvin tai pääsiäisestä ylijääneet suklaamunat. Täytteenä kakussa on rahka-kermavaahtoseos ja yksi murusteltu fazerin sininen. Tämä kakku oli kyllä mielettömän hyvää ja sokeri rapisi mukavasti hampaiden välissä. Ehdoton herkku pääsiäispöytään!
Tämä pitää tehdä!!!!