Viikonloppuna meillä juhlittiin Aurelian 6-vuotis synttäreitä muutamaankin otteeseen. En ole mikään tarkka leipuri, mutta kakkujen koristelu ja etenkin niiden herkuttelu on parasta. Lasten ilo on parhain ilo ja mikä sen suurempi palkka, kun yhteen ääneen ihastuksesta huokaavat lapset kakun nähdessään. Tämä marenkikakkupohja on maailman helpoin tehdä ja onnistuu ihan kotileipuriltakin. Mikä parasta, pohjan voi tehdä halutessaan jo viikon etukäteen. Ja juhlapäivänä voi rauhassa keskittyä koristeluun. Marenkikakku saa olla luovasti boheemi ja koristelun voi tehdä rennolla otteella. Ohjeen kakkupohjaan löydät täältä. Ohjeen kermaan hyppäävään pupuun täältä.

Marjat, hedelmät ja suklaa sopivat kakkuun hyvin tai pääsiäisestä ylijääneet suklaamunat. Täytteenä kakussa on rahka-kermavaahtoseos ja yksi murusteltu fazerin sininen. Tämä kakku oli kyllä mielettömän hyvää ja sokeri rapisi mukavasti hampaiden välissä. Ehdoton herkku pääsiäispöytään!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla