Ulkona nautittu aurinkoisista päivistä pitkän syysflunssan jälkeen ja saateltu pihaa syyskuntoon!
Kuistilla kesä jatkuu vielä vähän pidempään ja kesäkukat saa vähän lisäaikaa.. 
Keksittiin oma parsakaalinyytti resepti, kun yllätysvieraita oli tulossa kylään ja pakastimessa ammotti voitaikinalevyjä ja jääkaapissa vihreä parsakaali ja tuorejuustoa.. Niistä tulikin niin herkkuja, joten jaan tässä myös teille tämän ihan itse kehitellyn reseptin :) 

Täyte: 
1 vihreä parsakaali 
200 g yrttituorejuustoa
1 paketti vuohenjuustoa
Persiljaa
Höyrytä parsakaali pehmeäksi, sekoita blenderissä yhdessä tuorejuuston kanssa.
Leikkaa voitaikinalevy kahtia, taita kulmat ylös ja täytä nyytit. Ruskista nyytit uunissa 220 asteessa ja laita lopuksi nyyttien päälle siivu vuohenjuustoa, sekä ripottele persiljaa vuohenjuuston päälle. 
Hävisivät loputkin nyytit jääkaapista aika pian! :D 

Mukavaa viikonloppua! 

Kommentit (14)

Tiina

Njamnjam, hyvältä kuulostaa! Ja näyttää :) Ihana mekko pikkutytöllä. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

Leena

Kaunis mekko tytöllä! Muutenkin niin kauniita kuvia sinulla täällä! Ihana tunnelma. <3 Tuota reseptiä pitää kokeilla, kiitos siitä! :-)

Ruususuun äiti

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat! :)
Mekon on neulonut äitini, ihana ja lämmin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram