Viikon paras päivä..

Kumpa aina olisi perjantai.. Nimittäin tämä on hyvä päivä ja tästä tulee hyvä viikonloppu! Se oma päätös jo kantaa aika pitkälle! Kaikki maailman lastentaudit on sairastettu viimeisen kolmen viikon aikana, joten nyt fiilis on huipussaan, kun päästään taas liikenteeseen! Pientä hemmottelua on ollut myös luvassa tänään ja uusi väri tukassa piristää kummasti taas arkea! Pääsin myös syömään ja ostoksille rauhassa, aika taivaallista... ;) Neidille löytyi Lindexiltä tämä söpö mekko! Lupaan huomenna lisää kuvia omasta hiusmuutoksesta..

 

Skool viikonlopulle, nautitaan toisistamme!

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla