Elämää, ääntä ja kesäriemua..

Tänään meillä vieraili kolmevuotias synttärivalokuvissa ja herkuttelemassa. Muutama pieni ohikiitävä hetki saatiin tallennettua valokuviin muistoksi. Voin sanoa, että meno oli täällä villiä, riemua ja elämää riitti koko päivän. Ihmeen kaupalla saatiin SILTI leivottua myös raparperipiirakkaa ja "prinsessamehua" mansikoista ja raparperista. Onniteltiin toisiamme päivän päätteeksi, me arjen sankarit! ;) Nyt taidan nostaa jalat kohti kattoa ja huomenna palaan siihen raparperipiirakkaan ja mehuun!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012